Harry Potter funko

Még a karanténos időszakban történt, hogy két rajongó fogta magát, és egy mosógépen játszotta le a Harry Potter ikonikus főcímdalát, amely szerintünk annyira jópofára sikeredett, hogy mindenképpen megér egy felidézést. 

A karanténidőszak jó hatással volt a kreativitásunkra, legalábbis erre következtethetünk azokból az eszement videókból, amelyek a közelmúltban elárasztották a netet. Két Harry Potter-fan pedig ezúttal is bizonyította leleményességét, ugyanis a mosógép gombjainak nyomogatásával, valamint a dob nyitogatásával és csukogatásával idézték fel a varázslófiú melódiáját. A kivitelezés ráadásul annyira ütősre sikeredett, hogy maga az írónő, J. K. Rowling is megosztotta a videót a Twitter-oldalán. Szerintünk ez igen nagy elismerés…

A Harry Potter közösség egyébként már sokszor bizonyította kimeríthetetlen kreativitását, hiszen nem kell hozzá karantén, hogy jópofa formában dolgozzák fel kedvencüket. Mi pedig óriási fanok vagyunk, így mindig örömmel vesszük, ha hasonló cukiságokra bukkanunk az interneten.

Kurt Hugo Schneider  – akinek a mosógépes szerzemény köszönhető – nem ismeretlen a Youtube nézői számára, amolyan igazi multitalentum a zenét illetően, és amelynek köszönhetően már sok milliós rajongótáborra tett szert. Nem olyan rég például a TikTok műfajába is belekóstolt, ahova legtöbbször olyan videókat tölt fel, hogy a ház körüli tárgyakon játssza el a különböző világhíres dallamokat. Szerintünk is kifejezetten tehetséges a srác, így nagyon örülnénk, ha további Harry Potter-dallamokkal örvendeztetne meg minket a közeljövőben – még ha “csak” mosógépen is.

A címlapkép Maurygraf képe a Pixabay-ről.