Visszamondta Meghan Markle animációs sorozatát a Netflix

Netflix Meghan Markle
Fotó: WireImage

Mégsem készíti el a Netflix Meghan Markle animációs sorozatát, amelynek egy 12 éves kislány lett volna a főszereplője. 

A streamingszolgáltató költségvetési okokra hivatkozva kaszálta el a sussexi hercegné animációs sorozattá, mondván az előfizetők számában tapasztalt csökkenés miatt muszáj meghúznia a nadrágszíjat – írja a Deadline. Mint nemrég kiderült, a Netflix nem teljesített valami jól 2022 első negyedévében, a cég ugyanis tíz óta először veszített előfizetőket. Ezt egyébként sok minden okozhatta, többek között az is, hogy a streamingpiac egyre komolyabb harcot vív az előfizetőkért, de minden bizonnyal az ukrajnai háború is közrejátszhatott. Panaszra azért így sincs oka a szolgáltatónak, jelenleg több mint 222 millió előfizetővel rendelkezik, és továbbra is piacvezetőként zárta az évet.

A gyerekeknek szóló animációs sorozatot Harry herceg és felesége, Meghan Markle produkciós cége, az Archewell Productions készítette volna el, miután több éves szerződést írtak alá a szolgáltatóval. A Pearl címet viselő széria középpontjában egy 12 éves kislány kalandjai lettek volna, akit a történelem befolyásos nőalakjai inspirálnak. Az eredeti tervek szerint David Furnish, Elton John párja rendezte volna a sorozatot, aki többek között a Gnómeó és Júlia és a Lelkes testcsere kapcsán lehet ismerős a nézőknek.

Nem a Pearl az egyetlen produkció, amelyet a Netflix költségvetés címén elvetett, a BBC cikke szerint Dino Daycare és a Boons and Curses is kaszát kapott a szolgáltatótól.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét