Daniel Radcliffe-t göndör fürtökkel és bajusszal láthatjuk viszont az önéletrajzi ihletésű Weird: The Al Yankovic Story című filmben. 

A Harry Potter-filmek sztárja a zenészlegenda Weird Al Yankovic bőrébe bújik, aki a popkultúra számos alakját és szegmensét kifigurázta már, például olyan slágerek láthattuk tőle viszont, mint a Nirvanától a Smells Like Teen Spirit (Smells Like Nirvana címmel) vagy Madonnától a Like a Virgin (Like a Surgeon címmel).

Az Eric Appel rendezésében készülő film a zenész-humorista szakmai sikereibe, szenvedélyes kapcsolataiba és züllött életébe enged betekintést. Az 1959-es születésű előadót Daniel Radcliffe játssza, akit az áprilisban debütált Elveszett város című kalandvígjátékban láthattuk legutóbb a mozikban. Az elmúlt években a színész egyre inkább igyekezett levetkőzni magáról a varázslótanonc skatulyáját, és olyan alkotásokban mutatta meg színészi tehetségét, mint a Talpig fegyverben vagy a Dzsungel.

Radcliffe mellett Rainn Wilson, Julianne Nicholson, Toby Huss és Evan Rachel Wood is szerepet kapott a történetben – utóbbi például Madonna bőrébe fog belebújni.

A Weird: The Al Yankovic Story-hoz a napokban egy rövidke előzetes is érkezett, amelyben a zenészlegendát alakító színészt felismerni is nehéz a nagy göndör parókának és a műbajusznak köszönthetően. A film egyébként a Roku nevű streaminghardveren lesz elérhető, és valamikor az ősszel fog érkezni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét