A Don’t Worry Darling című filmnek nemcsak a szereplőgárdája, de a története is igencsak felkelti az érdeklődést. 

A most ősszel mozikba kerülő film középpontjában egy amerikai háziasszony, Alice áll, aki látszólag tökéletes házasságban él férjével, miközben a háttérben az idillinek tűnő közösséget –  amelyben élnek –  egy rejtélyes kísérleti cég, a Victory irányítja. A nőknek látszólag nincs más dolguk, mint tisztán tartani a házat, finomakat sütni-főzni, és vakon bízni a férjükben, akik a szigorúan titkos Victory Projectnek dolgoznak. Csakhogy a Florence Pugh által megformált karakternek egyre több gyanús dolog tűnik fel, és úgy dönt, megpróbálja kideríteni, mi van a vonzó máz mögött.

Florence Pugh már a Fehér éjszakák (Midsommar) című Ari Aster rendezte pszichohorrorban is bizonyította, hogy mennyire jól áll neki ez a műfaj, így előzetesen is igencsak jó választásnak tűnik a főszereplő Alice karakterének megformálására. Pugh mellett egyébként Harry Styles-t, Gemma Chant, KiKi Layne-t, valamint Chris Pine-t láthatjuk a főbb szerepekben.

A filmet a színésznő-rendezőnő Olivia Wilde rendezte, aki maga is látható lesz a szeptember 23-án debütáló filmben. Wilde-nak egyébként ez a második nagyjátékfilm rendezése, az első a 2019-ben bemutatott Éretlenségi volt, amelynek középpontjában két barátnő áll, akik az érettségi előtt jönnek rá, hogy totálisan kimaradtak a szórakozásból, ezért egyetlen éjszaka alatt szeretnének mindent bepótolni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét