Paris Hilton egy ausztrál tévécsatornán beszélt a közösségi média és a gyerekek kapcsolatáról. 

A buli lányként hírnevet szerzett „örökösnőt” (akit kicsapongó élete miatt nagyapja már rég kizárt az örökségből) a The Sunday Project című ausztrál műsorban kérdezték a közösségi média gyerekekre gyakorolt ​​hatásáról. „Szerintem bizonyos szempontból nagyon mérgező tud lenni” – ismerte el Hilton, hozzátéve, hogy helytelennek tartja, hogy a magukat filterekkel tökéletesnek mutató lányok válnak példaképpé.

El sem tudom elképzelni, milyen lehet ma 12-13 évesnek lenni, egyfolytában ezeket a nem valóságos szépségideálokat látni, és folyton filtereket használni. Szerintem ez nem igazán tesz jót ennyi idősen” – mondta az énekesi és színészi pályát is kipróbáló celeb.

Hilton a közösségi média gyerekekre gyakorolt hatása mellett arról is beszélt, manapság hogyan vélekedik róla a közvélemény. A celebnő szerint az emberek továbbra is a Simple Life (Egyszerű élet) című valóságshow alapján ítélik meg, ahol barátnőjével, Nicole Richie-vel próbálta ki a tanyasi életet.

Annyira sokáig játszottam a realityben látott szerepemet… valamiért mindig is szerettem, ha alábecsülnek. De most már bebizonyítanám, hogy tévesen ítélnek meg. Nem vagyok egy buta szőkeség, csak jól játszom a szerepem” – mondta.

Az egykori botrányhősnőnek egyébként már főzőműsora is van, a Cooking With Paris 2021 nyarán debütált a Netflixen, igaz olyan rosszul teljesített, hogy mindössze egy évad után elkaszálták.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét