Miközben javában zajlik a Johnny Depp kontra Amber Heard per, valaki jó ötletnek gondolta feltörni a színésznő iMDB-profilját, és átírni rajta a nevét.

Amint az várható is volt, a napra pontosan egy hónapja zajló 50 millió dolláros rágalmazási per részleteitől hangos a sajtó, és ahogy haladunk előre, úgy derülnek ki bizarabbnál bizarabb részletek az egykori sztárházaspár elmérgesült viszonyáról. Johnny Depp állítása szerint Heard az arcán nyomott el egy csikket és a hitvesi ágyba csinált, míg Amber Heard azt állítja, hogy Depp felpofozta és ordítva megfenyegette, hogy megöli.

Mind a színészkollégákat, mind a rajongókat megosztja a sztárpár viselkedése, és van olyan, aki nem elégszik meg a hírek nyomon követésével és a halk véleménynyilvánítással, hanem olyan módszert keres, ahol nyilvánosan is kifejezheti nemtetszését egyik vagy másik oldal mellett. Úgy tűnik, a hackerek is beszálltak a buliba, valaki ugyanis feltörte Amber Heard iMDB-oldalát, és a színésznő nevét Amber Turd-re változtatta. Ez szlengesen annyit jelent fekália.

Amber Heard iMDB

Depp még 2018-ban vádolta meg feleségét azzal, hogy egy vitájukat követően az ágyukba ürített. Heard természetesen tagadta a vádakat, és az mondta, hogy ürülék gazdája nem más, mint Boo, a Yorkshire terrier, mivel szegény állat bélproblémákkal küzd. Az iMDB egyébként viszonylag hamar helyreállította a dolgokat, így a színésznő neve helyén újra a Heard szerepel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét