Júliusban érkezik a Resident Evil sorozat a Netflix kínálatába, és most két kedvcsinálót is kaptunk a szériához. 

Év elején érkezett a mozikba a Resident Evil legújabb felvonása, A kaptár – Raccoon City visszavár (magyarul ugyebár Kaptár néven fut a franchise), amely nem aratott osztatlan sikert a nézők körében, és a kritikusok tetszését sem nyerte el igazán. Már egy ideje tudni lehet, hogy nyáron újabb fejezethez érkezik a népszerű zombis franchise, ugyanis a Netflix égisze alatt új élőszereplős sorozattal bővül a filmes univerzum, amelyhez nem mellesleg most két kedvcsináló is befutott.

A történet két idősíkon fog játszódni: az egyikben még a T-vírus elszabadulása előtt járunk, a másikban pedig 14 évvel a zombiapokalipszis után. A történet középpontjában két karakter, Jade Wesker (Tamara Smart) és Billie Wesker (Seina Agudong), vagyis Albert Wesker gyerekei állnak.

Bár a videójátékok nagyon népszerűek, a feldolgozások eddig igencsak megosztották a rajongókat. A streamingszolgáltató tavaly nyáron egy négyrészes animációs sorozatot is bemutatott A kaptár: Végtelen sötétség címmel, ám a legújabb Resident Evil-filmhez hasonlóan neki sem sikerült igazán belopnia magát a nézők szívébe. A Resident Evil sorozat nyitó évada egyébként nyolc epizódos lesz, és alig két hónap múlva, július 14-én debütál a Netflix kínálatában, reméljük nagyobb sikerrel, mint a legutóbbi próbálkozások.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét