Animációs sorozat formájában térhet vissza az Egy rém rendes család című amerikai tévésorozat. 

1987-ben startolt el a Fox tévécsatornán az Egy rém rendes család (eredeti címén Married… with Children) című amerikai sitcom, amely többek között kis hazánkban is hihetetlen népszerűségre tett szert. A tévésorozat egy Chicago külvárosában élő családról szól, központi karakterei Al Bundy, a szerencsétlen papucsférj, aki cipőkereskedőként keresi a kenyerét, felesége, Peggy, az extravagánsan öltözködő, képzetlen háziasszony, valamint két gyerekük: Kelly, a szép, de butuska lány, és Bud, az okos, ám a csajozásban meglehetősen ügyetlen fiú, akit minden lány elutasít.

A kultikus helyzetkomédia most animációs sorozat formájában térhet vissza, a jogokat birtokló Sony Pictures Television ugyanis már több mint egy éve dolgozik az animációs projekten – adta hírül a Deadline. A portál értesülései szerint elvileg a négy főszereplő, Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate és David Faustino adnák a hangjukat a régi karaktereknek. Bár még nem világos, hol landolhat a széria, a Fox, a Hulu és a Peacock logikus választásnak tűnik.

Évekkel korábban már felmerült, hogy folytatnák a sorozatot, akkor Al Bundyék legfiatalabb gyereke, Bud körül forgott volna a történet, aki elváltként visszaköltözik a szülő házba, míg Al és Peggy Vegasban tengetik a mindennapjaikat, miután nyertek a lottón. Bár igény lett volna rá, a Bud címen futó projekt végül nem jutott el a megvalósításig.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét