Rövid, ám annál hangulatosabb előzetes érkezett az Amazon égisze alatt készülő Paper Girls sorozathoz.  

A Paper Girls középpontjában négy tizenkét éves tinilány (Erin, MacKenzie, KJ és Tiffany) áll, akik újságkihordással egészítik ki a zsebpénzüket, mígnem néhány fiatal megtámadja őket, és az események oda vezetnek, hogy a csapat egy időgépre bukkan. A főszereplők élete fenekestül felfordul, amikor egy titokzatos, időn túli háborúban találják magukat, ahol a vaskézzel uralkodó felnőttek állnak szembe a high-tech fiatalokkal. A sorozat Brian K. Vaughan azonos című képregénye alapján készül, amely 2015 és 2019 között jelent meg Cliff Chiang rajzoló, Jared K. Fletcher beíró és tervező, illetve Matt Wilson színező közös munkájának köszönhetően.

A sorozat főszereplőit Sofia Rosinsky, Camryn Jones, Riley Lai Nelet és Fina Strazza alakítja, de a a főleg humoristakánt ismert Ali Wong is látható lesz a sorozatban, az egyik karakter felnőtt alteregóját fogja alakítani. Stephany Folsom (Toy Story, Thor: Ragnarök) és Christopher C. Rogers (CTRL nélkül) showrunnerként veszik ki a részüket a munkálatokból.

A pontos dátum egyelőre nem ismrt, ám a sorozat forgatási munkálatai már tavaly megkezdődtek, így nem kizárt, hogy a képregényes Stranger Things-széria még az idén bekerülhet az Amazon Prime Video kínálatába. Paper Girls első két kötete egyébként magyarul is elérhető a GABO jóvoltából, puhaborítású (TPB) kiadásban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét