Számtalan ikonikus filmes tárgy kerül kalapács alá a nyáron, többek között Draco Malfoy Nimbusz 2001-ese, Amerika Kapitány pajzsa és Marilyn Monroe filmekben viselt ruhái. 

Júliusban három napon keresztül árvereznek el a filmes világból jól ismert tárgyakat, amelyekre a Julien’s aukciósház aukcióján lehet licitálni – írja a The Spokesman. Több mint 1400 tételt bocsátanak áruba, köztük Amerika kapitány ikonikus, piros-fehér-kék színű pajzsát és Marilyn Monroe 1953-as Szőkék előnyben és a 1954-es There’s No Business Like Show Business című filmekben visel ruháit.

A Star Wars IV: Egy új remény című filmben a rohamosztagosok által használt sisakok egyike is ott lesz az árverésre bocsátott tárgyak között, de a Harry Potter-filmekben használt különféle kellékekre, például Draco Malfoy Nimbus 2001-es seprűjére és Voldemort bodzapálcájára (más néven a Pálcák Ura), csakúgy, mint Thor kalapácsára is lehet majd licitálni.

Egy olyan kétrészes Givenchy-ruha is ott lesz az áruba bocsátottak között, amelyet Audrey Hepburn viselt az Álom luxuskivitelben című romantikus filmvígjátékban, és egy szerencsés licitáló még a Ponyvaregény egyik főszereplője, a Samuel L. Jackson által megformált Jules Winnfield pénztárcáját is bezsebelheti.

A szervezők előzetes várakozásai szerint J. P. Getty néhai milliárdos jachtja kapja a legnagyobb értékű licitet, amelyet a Frank Sinatra, Rita Hayworth és Kim Novak főszereplésével készült Fickós Joey című filmben használtak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét