Dreamer, vagyis az Álmodó története egy olyan álomvilágban játszódik, ahol csak és kizárólag kakaós csiga szerepel az étlapokon, és senki nem lepődik meg Széchenyi gróf felbukkanásán sem, még úgy se, hogy ő – kicsit idősebb korára való tekintettel – fekete-fehérben jelenik meg az amúgy színes, bár drámaibb, sötétebb árnyalatokkal operáló világban. Itt áll össze az a csapat, amely felveszi a harcot világuk kegyetlen urával, az álmodóval, hogy annak ébredése ne jelentse szükségszerűen az ő életük végét is.

Ám, hogy ezen tervüket milyen mértékű siker koronázza, csak akkor fog kiderülni, ha összejön az induláshoz szükséges pénz. A Dreamer ugyanis egy közösségi finanszírozású modern diafilm, amelyből további 4 rész készül majd el az ingyen megtekinthető első mellé, vagyis a 30 részes sorozat első hatoda. Ráadásul azok, akik most támogatják a Dreamer-t, azokhoz a fejezetekhez is hozzáférnek majd, amelyek csak a későbbiekben készülnek el – függetlenül attól, hogy azok egy újabb körös közösségi finanszírozásból, vagy valamilyen más forrásból valósulnak majd meg.

A klasszikus képregények és a televíziós sorozatok világát ötvöző sci-fi/fantasy sorozat lelkes támogatóit keresi, akik a ma indult Brancs közösségi piactéren járulhatnak hozzá a kampány sikeréhez. A közösségi piactér egy olyan online platform, ahol az ötletek a közösség segítségével és támogatásával valósulnak meg. A szponzorok a támogatásért cserébe az ötletgazda által felajánlott termékeket vagy szolgáltatásokat kapják, jóval korábban, mint ahogy a termék elérhetővé válna a nagyközönség számára a piacon – ők lesznek az első vásárlók.

A Dreamer alkotói által indított közösségi finanszírozási kampány célja az online platform továbbfejlesztése, valamint a sorozat hiányzó részeinek megírása és elkészítése – ebben kérik most a közönség segítségét a készítők.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét