A Black Mirror (magyarul Fekete Tükör) című brit antológia-sorozat itthon is nagy sikert aratott, és most végre készül a soron következő, hatodik évad. 

Csaknem három év telt el azóta, hogy a Black Mirror legutóbbi, ötödik évada bekerült a Netflix kínálatába, így okkal türelmetlenkedtek a rajongók, hogy mikor jönnek már a következő részek. A Variety most arról számolt be, hogy hosszú szünet után végre készül a hatodik évad, és állítólag már a casting is folyamatban van.

A hírportál értesülései szerint az új évad több epizódot tartalmaz majd, mint az előző, ám az nem derült ki, hogy pontosan mennyi résznek is örülhetünk a jövőben, és természetesen az új epizódok történeteit is titok fedi. A Variety úgy tudja, hogy az epizódok ezúttal is hosszabbak, és méginkább filmszerűek lesznek, és az előző részekhez hasonlóan mindegyik epizód más-más történet mesél majd el. A Black Mirror egyébként egy antológia sorozat, vagyis minden rész teljesen különálló, a sztori az előző részektől mindig független, és teljesen már szereplők vannak benne.

A Charlie Brooker által jegyzett széria 2011-ben debütált a brit Channel 4 csatornán, és csak a harmadik évaddal, 2016-ban került be a Netflix kínálatába. A Black Mirror egy disztópikus sorozat, amelynek minden egyes epizódja sötét képet fest az emberiség jövőjéről, főként arról, hogy a technológiai fejlődés hogyan cincálja szét a társadalmat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét