Elon Musk édesanyja, Maye Musk 74 évesen került a Sports Illustrated fürdőruhás különszámába. 

Maye Musk a legidősebb modell, aki a Sports Illustrated címlapján szerepelhetett – írja a The New York Post. A csütörtökön megjelenő magazin címlapjához Musk mintegy 100 fürdőruhát próbált fel, majd végül egy Zimmermann márkájú egyrészesre esett a választása.

„Szerencsére nem volt tükör, így nem láttam, hogyan nézek ki, de amikor kijöttem az öltözőből, mindannyian váóztak egyet” – mondta Musk. Maye Musk egyébként több mint 50 éve modellkedik, 2010-ben meztelenül pózolt a Time magazin egészségügyi számában, egy évvel később, 63 évesen pedig álterhes hassal és természetes ősz hajjal jelent meg a New York Magazine 2011-es címlapján.

Úgy gondolom, hogy a nők minden korosztályban félnek az öregedéstől, és attól, hogy nem fognak jól kinézni fürdőruhában – mondta Maye Musk. – Példát szeretnék mutatni, hogy a nők szabadon járhassanak fürdőruhában és ne aggódjanak a külsejük miatt.”

Maye Musk többször is hangsúlyozta az egészséges önbizalom fontosságát. 2019-ben egy könyvet is kiadott Egy nőnek legyenek tervei – Kaland, szépség, siker – kortalanul címmel, amelyben betekintést enged abba, hogyan szabadult ki egy bántalmazó férj szorításából, és hogyan tudta úgy felépíteni önmagát, hogy még hetven felett is sikeres modellként tartsák számon. Musk könyve egyébként magyarul is olvasható az Európa Kiadó jóvoltából. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét