Készül az első Rick és Morty spin-off, amelyben anime-stílusban láthatjuk viszont a habókos alkoholista tudóst és kedves, ám igencsak ügyetlen unokáját. 

A WarnerMedia szerdán jelentette be, hogy már gyártás alatt áll a Rick and Morty: The Anime néven futó projekt, amelyet a Tower of God rendezője, Takashi Sano jegyez. Takashi nem először dolgozik együtt a széria készítőivel, korábban két anime különkiadást is érkezett a neve alatt Rick and Morty vs. Genocider és Summer Meets God (Rick Meets Evil) címmel.

A sorozatnak otthont adó Adult Swim közlése szerint a spin-off tíz epizódos lesz, és az HBO Max-on kerül közvetítésre. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor számíthatunk rá, ám korábban a készítők úgy nyilatkoztak, hogy jól állnak az évad előkészületeivel.

rick és morty anime
Balról jobbra: Rick, Jerry, Beth, Summer és Morty (Fotó: IMDb)

Justin Roiland és Dan Harmon sorozata igazi szerelemprojekt, amely szereti megvárakoztatni a nézőket. A soron következő, hatodik évadnak egyelőre se híre, se hamva, ám a Rick és Morty rajongóknak már meg sem kottyan a több éves várakozás, hiszen jól tudják, hogy a türelmüknek végül mindig megvan a gyümölcse. A 2013-ban indult, felnőtteknek készült széria különféle alternatív dimenziókban játszódik, főszerepben egy Rick nevű züllött tudóssal és annak diszfunkcionális családjával, akik együtt különféle agyeldobós kalandokba keverednek a párhuzamos univerzumokban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét