Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Kép: Kross Studio

A legkeményebb Star Wars rajongónak lenni még nem elég, hiszen 120 000 dollár (ma ez több, mint 43,5 milla) is kell legyen a farzsebedben, ha ezt a Boba Fett témára készült, igazán egyedi karórát szeretnéd magadnak.

Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Kép: Kross Studio

Mondjuk az az óra mellett szól, hogy ha valaki ezt megveszi magának, akkor egy olyan klubba lép be, aminek rajta kívül csak kilenc tagja van. A Kross Studio karórája ugyanis egy szuperlimitált, összesen 10 darabos szériában „legyártott” darab. Az óra 220 részből áll, amelyek közül az egyik egy egyedi, kézzel készített mini-utánzat Boba Fett csillaghajójáról. Csak ennek a darabnak az elkészítése 90 órát vesz igénybe (egyenként!).

Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Kép: Kross Studio

A szerkezet egyébként egy tourbillon, ami azért már magyárázza a magas árat. Az óra mutatóját Boba Fett jetpackje, a percmutatót pedig a rakétája ihlette, két ikonikus tárgy, amelyet a fejvadász állandóan magánál hord.

Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Ez az egész szett az óratartóval együtt.
Kép: Kross Studio

És ez még nem minden, mert a hátborzongató, 120 000 dollárért egy hihetetlenül részletes másolatot is kapunk Boba Fett csillaghajójáról, amelyben az órát tárolhatjuk. Mert lássuk be, aki megengedheti magának, hogy 120 000 dollárt költsön egy órára, az nem fogja állandóan hordani, mert szinte biztos, hogy van más, nevetségesen drága órája is, amiből választhat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét