A vízben oldódó waterdrop kockák speciális eljárással gyengéden kiszárított, majd formába tömörített gyümölcsökből és gyógynövényekből állnak, így természetes tápanyagokban és vitaminokban gazdagok.

Dobj egy waterdrop kockát 4-6 dl vízbe, várj egy percet, amíg feloldódik, és máris készen van az ízletes frissítőd, amely nagy segítség lehet az egészséges élethez elengedhetetlen napi optimális folyadékfogyasztás eléréséhez, ha feldobnád kicsit a tiszta vizet. A granulátum természetes alapanyagokból, hozzáadott cukor vagy mesterséges összetevők nélkül készül.

Fekete ribizli, mangó, citromfű, gyömbér, ginzeng – néhány az alapanyagok közül,
amelyeket a gyártás során kiszárítanak, majd apró kockákba tömörítenek. Mivel a
vizet fokozatosan szűrik le a felhasznált gyümölcsökből és növényekből,
megmaradnak az intenzív és természetes ízek, valamint a vitaminok. A waterdrop
kockák cukor-, glutén- és laktózmentesek, valamint hozzáadott mesterséges
ízfokozó nélkül készülnek.

waterdrop

Az osztrák Waterdrop vállalat találmánya egyszerre ösztönöz a megfelelő folyadékbevitelre és a környezettudatos életmódra. Jelenleg évente körülbelül 500 milliárd műanyag palack készül, amelynek felét víz palackozására használják. Ez a mennyiség több mint 8 millió tonna CO2 kibocsátásával jár. Minden waterdrop íz saját egyedi díszítést és hozzá tartozó üvegkulacsot kapott, ezzel is támogatva a műanyagmentes életet.

waterdrop

Az állandó kínálatban elérhető ízek a BOOST (fekete ribizli, bodza, acai), a YOUTH (barack, gyömbér, ginzeng), a GLOW (mangó, kaktuszgyümölcs, articsóka), a ZEN (csillaggyümölcs, fehér tea, citromfű), valamint a SKY, a CLEAN, a DEFENCE, a LOVE, a FOCUS és a RELAX. A napi lendülethez a waterdrop háromféle koffeintartalmú, ún. Microenergy kockákat is készített, amelyekbe természetes energiafokozó hatásukról ismert egzotikus növények esszenciája került. Az ORO mangóízesítésű Microenergy kocka természetes koffeintartalmát a guava és a guayusa levélnek köszönheti, a NERO-ba fekete ribizli, guarana és kóladió került, a SHIRO pedig üde cseresznyevirág-ízével, a hársfavirág- és a ginzengőrleménnyel az elme erejét támogatja.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét