Ez a Playmobil Star Trek készlet azonnal kell

Playmobil Star Trek - U.S.S
Forrás: Playmobil

Gyermekkoromban szerencsére maximum lovagi várat lehetett kapni a Playmobil bábukhoz, így nem zsibbasztottuk halálra a szüleinket egy ilyenért.

Van a játékgyártó cégeknek egy ügyes húzása, mégpedig, hogy a játékaikkal megcélozzák a „játékos kedvű felnőtteket”, akikről sokkal több pénzt lehet legombolni egy-egy olyan játékért, ami megérinti őket. Tipikusan ilyen gyártó a LEGO, de a Playmobilnak sem kell a szomszédba mennie, ha ötletes, drága cuccokkal akar előrukkolni.

Playmobil Star Trek - U.S.S
Spock is jár hozzá.
Forrás: Playmobil

A Playmobil Star Trek USS Enterprise játékkészlettel, amely éppoly csodálatosan részletes, mint amilyen obszcén módon óriási szinte nem is lehet mellélőni. Lelki szemeim előtt már látom is a polcot, ahova ez pont elférne, bár az is igaz, hogy nem csak egy kis helyet kell majd felszabadítanom, hogy elférjen.

A készlet egyébként nem most jelent meg, akár holnapra meg is rendelheti bárki, mondjuk az Alzánál.

Az USS Enterprise követi a Playmobil más, nem feltétlenül gyerekeknek szánt játékkészletei által elkezdett tradíciót és olyan szuper termékeket követ, mint például a DeLorean a Vissza a jövőbe című filmből, vagy a hatalmas Ghostbusters termékcsalád, amely az Ecto-1-et is tartalmazza. A USS Enterprise-szal a Playmobil, úgy tűnik, azt teszteli, hogy a nosztalgiára vágyó gyűjtők meddig mennek el, hogy újraéljék fiatalkoruk játékait és tévéműsorait.

Szerintem mondjuk bármeddig.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét