Érkezik a retro rettegés királya, a Stranger Things legújabb évada

A jövő héten megjelenik a Netflixen az utóbbi évek egyik legsikeresebb retro-horror sorozata, a Stranger Things 4. évada. Illetve annak első fele.

Aki szereti a sorozatokat és nem ismeri a Stranger Things-et, de legalább annak címét, az nagy valószínűséggel az elmúlt éveket egy centrumos reklámszatyorban töltötte. A sorozat első évada úgy tarolta le a horrorsorozat-piacot, mint gyalogbéka a földiepret. Retro elemekre építkező stílusa, gyermek-főszereplőkkel szinte minden klisét felvonultatott, ami csak a stílusban elfér. a szereplők is nagyszerűen lettek kiválasztva és szépen bele is nőttek a szerepbe, szinte lubickoltak benne. Millie Bobby Brown például olyan csodásan alakította az egyik főszerepet, hogy azóta egyre-másra kapja a komolyabb szerepeket is – például a borzalmasan rossz Enola Holmes című filmben, ahol a címszereplő ifú hölgyet, Sherlock és Mycroft Holmes húgát alakítja.

De vissza a Stranger Things legújabb évadához:

Stranger Things
Az új főgonosz is elég kemény lesz.

A sorozat legújabb évada ezúttal két részre törve jelenik meg a Netflixen. Az első hét rész május 27-én jelenik meg, az évadzáró két részre viszont július 1-ig kell várnunk, így az most nem működik majd, hogy az egészet ledaráljuk egy hétvége alatt.

Aki viszont már a hátra lévő pár napot sem bírja ki, az máris beállíthatja végtelenítve az új évad első 8 percét, amit a készítők már elérhetővé tettek. Íme:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét