Meghökkentő videóklippel érkezett az Audiopoeta

Nemrég jelent meg Audiopoeta új konceptalbuma, a ’Keserű Savanyú Édes’, amelynek dalai rendkívül pörögnek a digitális felületeken, videómegosztók csatornáin, és a Spotify legnépszerűbb, hazai szerkesztői listáira is felkerültek.

Ízek, hangulatok és egymáshoz jól passzoló, különböző stílusok kavalkádja Audiopoeta új, formabontó lemeze ’Keserű Savanyú Édes’ címmel jelent meg. Az alkotó, Belényi Misi első konceptalbuma hihetetlen történetekbe enged bepillantást, miközben felfedezhetjük a szerző védjegyének számító társadalomkritikus, filozofikus gondolatait is – amit most pénteken az Instant nagyszínpadán végre élőben is hallhatunk:

„Annyit előzetesen elárulhatok, hogy lesznek korábbi, népszerű számok is, de fő attrakciónak a „Keserű Savanyú Édes” felvételeit szánom. Megkísérelünk a zenekarommal közösen egy olyan műsort összehozni, ami tükrözi az LP-t, szóval bárki, aki ellátogat, készülhet az érzelmi hullámvasútra!”mondta el az Audiopoeta produkció mögött álló Belényi Mihály, aki a nagy show előtt új klipjével, a „Bourbon”-nel hív táncra és egy kis gondolati kísérletre.

„A „Bourbon” első hallásra egy bulisabb – a három ízből pedig az Édes kategóriába sorolható – szám a kiadványról, de egyúttal szerettem volna görbe tükröt is tartani, mennyire káros a társadalmunkban uralkodó, eltúlzott férfiasság és a bulizásba burkolt, féktelen alkoholizmus. A videóklip is erre szinkronizál, benne olyan abszurd jelenetekkel, amitől sokan hátrahőkölhetnek majd”mesélte Misi.

A lemezbemutatóra szóló jegyek itt érhetők el: https://tixa.hu/audiopoeta-lemezbemutato-instant-2022

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét