A Scooby-Doo Velma spin-offjának első hivatalos képe bizonyosságot ad arról, hogy ez a sorozat valóban nem a gyerekek számára készül. 

Tavaly februárban derült ki, hogy új animációs sorozattal bővül a népszerű televíziós franchise, viszont ez a széria a Rejtély Rt. okostojásáról, Vilma Dinkley-ről (angolul Velma Dinkley) fog szólni, és nem a gyerekeket, hanem a felnőtteket célozza. Most az első hivatalos fotó is befutott a készülő produkcióról, amely semmi kétséget nem hagy a széria korhatáros jellegéről.

A Velma címre keresztelt spin-offban nem lesz sem Rejtély Rt., sem kutya, ellenben betekintést nyerhetünk a címszereplő kalandos és színes főiskolás éveibe. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor örülhetünk a felnőtteknek szóló Scooby-Doo-s szériának, ám annyi bizonyos, hogy az HBO Max kínálatát fogja erősíteni.

A főszereplőt egyébként Mindy Kaling szólaltatja meg, aki Kelly Kapoorként lehet ismerős A hivatal (The Office) nézőinek. Az indiai származású színésznő korábban úgy nyilatkozott, nagyon izgatott azzal kapcsolatban, hogy Vilmából kelet-ázsiai származású karaktert formálhat, ugyanis ebben a koncepcióban dél-ázsiai gyökerekkel fog bírni a rejtély fejtő csapat legeszesebb tagja.

Az eredeti sorozatban Vilma volt az, aki pontot tett az aktuális rejtélyes ügy végére, és összefoglalta az eseményeket. A narancssárga ruhás, szemüveges lány igazi könyvmoly, aki imád tanulni, és általában ő az, aki megoldja a rejtélyeket, néha Fred és Diána segítségével. Bár azt nem tudni, hogy az új széria mennyire formálja át a karaktert, de mi személy szerint nem bánnánk, ha túl nagy változásokat nem eszközölnének rajta.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét