Nem kell már sokat aludni, hogy a Legendás állatok-franchise legújabb felvonása, a Dumbledore titkai bekerüljön a HBO Max kínálatába. 

A Legendás állatok: Dumbledore titkai április 14-én rajtolt el a mozikban, és bár a produkció megosztotta a közönséget, itthon viszonylag jól teljesített a pénztáraknál. A Harry Potter-sztori előtt játszódó franchise-nak egyébként nincs könnyű dolga, elég csak Ezra Miller és Johnny Depp közelmúltbeli botrányaira gondolni. Utóbbit a Casino Royale című James Bond-film főgonoszaként is ismert Mads Mikkelsen váltotta a főgonosz Gellert Grindelwald szerepében. Mi személy szerint szerettük a Legendás állatok-franchise harmadik darabját, Mikkelsen pedig (a tőle megszokott módon) pazarul alakított a gonosz varázsló szerepében, messze lekörözve az évek óta megújulni képtelen színészkollégáját.

Jó hír, hogy az új film hamarosan az HBO Max kínálatában is elérhetővé válik, ugyanis mint minden Warner Bros. produkció, ez is felkerül a streamingplatformra negyvenöt nappal a mozipremiert követően. Ráadásul már csak alig egy hét, ugyanis a Legendás állatok: Dumbledore titkai május 30-án rajtol az HBO Maxen!

Rossz hír ugyanakkor, hogy a franchise (számunkra érthetetlen okokból) pengeélen táncol, ugyanis a Harry Potter előzményeként is betudható filmsorozat meglepően rosszul teljesített az Egyesült Államokban. Bár nem tudni pontosan, hogy hogyan alakul a Legendás állatok sorsa, mi nagyon bízunk benne, hogy nem a harmadik rész volt az utolsó, már csak azért is, mert szívesen viszontlátnánk Mikkelsent a varázsvilág antagonistájának szerepében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét