Bár a Doctor Strange az őrület multiverzumában még javában fut a mozikban, nagyon úgy tűnik, hogy kevesebb mint egy hónap múlva már a Disney+ kínálatában is (vissza)nézhető lesz. 

A Doctor Strange az őrület multiverzumában május 5-én debütált a mozikban, méghozzá nem is akárhogy, a legújabb Marvel-film kasszát robbantott itthon és az USA-ban egyaránt. Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) karakterével 2016-ban találkozhattunk először, akkor az arrogáns idegsebészből lett szuperhős eredettörténetét ismerhettük meg, majd később a stúdió számos másik produkciójában is felbukkant, többek között a decemberben bemutatott Pókember: Nincs hazaútban.

Az új Doctor Strange filmet még vetítik a mozik, legalábbis néhány napig még biztosan, azok pedig, akik nem nézték meg a szélesvásznon, hamarosan otthon, a kanapéról is megtehetik mindezt. A Disney+ Germany szerint június 22-én a Disney+ kínálatában is megjelenik a film, köszönhetően annak, hogy Disney-produkciók 45 nappal a mozipremiert követően felkerülnek a streaming platformra. Fontos megemlíteni, hogy a fenti dátumot a Disney egyelőre nem erősítette meg, így érdemes fenntartásokkal kezelni.

Reményeink szerint mindez azt is jelenti, hogy az új Doctor Strange itthon is nézhetővé válik, mivel a Disney+ streamingszolgáltató nem sokkal előtte, június 14-én debütál Magyarországon. A tartalmak havi 2490 forintért lesznek elérhetőek, az éves előfizetés pedig 24900 forint lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét