A Simpson család készítői Bridgerton-paródiával rukkoltak elő a rajzfilmsorozat 33. évadának fináléja alkalmából. 

A Simpson család című nagysikerű amerikai rajzfilmsorozat 1989-ben indult világhódító útjára, és jóformán azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Az öttagú família (Homer, Marge, Lisa, Bart és a csecsemő Maggie) az évek alatt a popkultúra megkerülhetetlen részévé vált, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a készítők híresen jól nyúltak hozzá közéleti témákhoz, sőt nem egy esetben jósoltak meg nagy eseményeket a világban. Hogy csak néhányat említsünk: az autocorrect és az okosóra megjelenése, a Higgs-bozon egyenlet, Donald Trump elnöksége, vagy hogy a Disney bekebelezi a 20th Century Foxot. A Simpson család egyébként a televíziózás történetének legrégebben futó sorozata, nemrégiben debütált a 33. évad utolsó epizódja.

Ezúttal a Netflixen futó A Bridgerton család ragadta meg a rajzfilmsorozat készítőinek figyelmét, akik készítettek egy miniparódiát a népszerű romantikus szériából Marge’s Guilty Pleasure (Marge bűnös élvezete) címmel.

A Bridgerton család második évada egyéként március 25-én debütált a Netflix kínálatában, és bár a szerelmi háromszög, a Shamra-lányok közötti őrlődés megosztotta a közönséget, mi személy szerint sokkal jobban bírtuk az új etapot, mint az előzőt. Shonda Rhimes Emmy-díjra jelölt szériája Julia Quinn romantikus regénysorozatán alapul, melyek középpontjában a Briderton család egy-egy gyermeke áll, akik London előkelő köreiben keresik a szerelemet és a boldogságot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét