Az A. A. Milne által kitalált mackó, Micimackó egészen újfajta megközelítésben tér vissza a képernyőkre. 

2022 januárjában vált közkinccsé A. A. Milne világhíres gyermeknovellájának első kötete, a Micimackó, ami azt jelenti, hogy bárki használhatja a szövegeket bármely engedély vagy jogdíj nélkül. Ugyan a Disney-feldolgozások továbbra sem közkincsek, mivel azoknak saját licence van, az alaptörténet szabadon felhasználható lett, így lényegében bárki kedve szerint feldolgozhatja. Így tett Rhys Frake-Waterfield is, aki kapva kapott is alkalmon, hogy egy egészen új formában mesélhesse újra a csacsi medve és barátai történetét.

Winnie the Pooh: Blood and Honey (magyarul Micimackó: Vér és Méz) címen futó projektről egyelőre nagyon keveset tudni, annyi bizonyos, hogy a filmet Rhys Frake-Waterfield íróként és rendezőként jegyzi, a főszereplő Micimackót és Malackát pedig Craig David Dowsett és Chris Cordell alakítja. Az alapsztori szerint miután Róbert Gida főiskolára megy, Micimackó és Malacka magukra maradnak az erdőben, majd társaság és élelem híján elvadulnak, és elkezdenek zsákmány után kutatni – írja a Variety.

Micimackó
A gyilkos mackó és malac épp egy fürdőruhás lányra készül lecsapni. (Fotó: IMDb)

A képek tanúsága és a rendező elmondása szerint a Winnie the Pooh: Blood and Honey egy igazi brutális, kaszabolós slasherhorrorfilm lesz, amely a horror és a vígjáték közötti vékony jégen próbál majd egyensúlyozni. A kép láttán egyébként akaratlanul is felnevettünk, és reméljük, hogy maga a film is szórakoztató egyvelege lesz a kellemes borzongásnak és a morbid humornak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét