A Százholdas Pagony mélabús szamara, Füles is szerepelni fog a Micimackó horror verziójában, csak épp elég hamar kiírják a sztoriból. 

Mi is írtunk róla, hogy gyermekkorunk kedvenc mesehőseit, Micimackót és barátait hamarosan egy jó kis kaszabolós horrorban láthatjuk viszont, miután a Disney kizárólagos felhasználás jogai az év elejével lejártak. A produkciót a brit székhelyű Jagged Edge Productions gyártja, ami olyan alkotásokat jegyez, mint a The Legend of Jack and Jill vagy a The Curse Of Humpty Dumpty.

A Winnie the Pooh: Blood and Honey (magyarul Micimackó: Vér és Méz) története szerint miután Róbert Gida főiskolára megy, a Százholdas Pagony lakói magukra maradnak az erdőben, élelem és társaság híján pedig szép lassan visszatérnek állatias énjükhöz, és elkezdenek préda után kutatni, miután felzabálták Fülest. Nos igen, a bájosan szomorkás csacsi is benne lesz az újragondolt Micimackó-történetben, csak már valamikor a történet elején eleség válik belőle.

A filmet Rhys Frake-Waterfield íróként és rendezőként jegyzi, a főszereplő Micimackót és Malackát pedig Craig David Dowsett és Chris Cordell alakítja. Érdekes adalék, hogy a filmet nem messze attól az Ashdown-erdőtől forgatták Angliában, amelyről a mese írója, A. A. Milne a Százholdas Pagonyt mintázta.

A rendező szerint a legnagyobb kihívást a horror és a vígjáték közötti egyensúlyozás jelenti, ugyanis a Winnie the Pooh: Blood and Honey amolyan igazi kaszabolós horrorvígjátéknak készül, ami egyszerre épít a vígjátékok és a horrorfilmek elemeire.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét