Tavaly februárban lehetett először hallani Tim Burton Wednesday című előszereplős sorozatáról, és most végre az is kiderült, mikor jön a széria a Netflix kínálatába. 

A Deadline már 2020 októberében pusmogott az akkor még csak formálódó sorozatról, tavaly februárban pedig a Netflix meg is erősítette egy szerdai napon (értitek, a Wednesday magyarul Szerdát jelent), hogy érkezik az Addams Family spin-off, amely a galád család morcos kislányát helyezi a középpontba. Bár ez már önmagában is elég izgalmasan hangzik, külön öröm, hogy a szériát a groteszk humoráról és jellegzetes karaktereiről ismert rendező, Tim Burton jegyzi.

A sorozat főszereplője Jenna Ortega (Utóhatás, Sikoly) lesz, ő alakítja a sápadt, kifejezéstelen arcú Wednesday Addams-t, aki a történet szerint a Nevermore Academy nevű intézményben igyekszik helyt állni, és tökélyre fejleszteni különleges képeségeit. Az iskolai teendők mellett Wednesday ráadásul nyomozni is kényszerül, miután a városban egy rejtélyes tömeggyilkos szedi áldozatait, illetve természetfeletti képességekkel bíró családjának múltja is előtérbe kerül.

Már épp kezdtünk belenyugodni, hogy messze még a premier, amikor a készítők a minap egy hivatalos plakát berkein belül leleplezték, hogy mikorra várhatjuk a szériát. Bár a pontos dátum továbbra sem ismert, ez alapján megnyugodhatunk, ugyanis már az idén ősszel elrajtol a széria.

netflix wednesday mikor jön
(Fotó: Collider)

Az első évad egyébként nyolc részből fog állni, és Wednesday mellett a gótikus család többi tagja is benne lesz a történetben – Catherine Zeta-Jones például az anyát, Morticia Addamst, Luis Guzmán pedig az apát, Gomez Addamst fogja alakítani.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét