Arról már jó ideje tudni, hogy előzményfilm készül a nagysikerű Az éhezők viadala-trilógiához, és most azt is kiderült, ki formálja meg a női főszereplő, Lucy Gray Baird karakterét a filmben. 

Bár Az éhezők viadala-könyvsorozat A kiválasztott című regénnyel 2010-ben befejeződött, az írónő 2020-ban egy előzményregényt is kiadott a történethez, amely a zsarnok Snow elnök fiatalkorát követi nyomon. Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája  története szerint Coriolanus Snow 18 éves, ambiciózus fiatal, aki mentorként veszi ki a részét a 10. Éhezők Viadalából. Snow azonban nincs könnyű helyzetben, ugyanis helyre kell állítania családja megcsorbult hírnevét, ráadásul a hírhedt 12. körzet lány kiválasztottjából kell győztest faragnia.

Ezt a sztorit ülteti át filmvászonra Francis Lawrence, aki otthonosan mozog ebben a világban, ugyanis ő jegyzi a második, harmadik és negyedik Az éhezők viadala-filmet is.  A korábbi négy filmben a Donald Sutherland által megformált elnök fiatalkori alteregóját Tom Blyth játssza, aki olyan alkotásokból lehet ismerős, mint Az aranykor című HBO-s történelmi dráma vagy a Billy the Kid című western széria.

Most pedig a másik főszereplőt megformáló színész személyéről is lehullt a lepelt. A 12. körzet lány kiválasztottjának bőrébe Rachel Zegler bújik, akinek a Steven Spielberg-féle West Side Story női főszerepe hozta meg a világhírnevet. Zegler játssza majd egyébként Hófehérkét is a Disney új élőszereplős változatában.

éhezők viadala előzményfilm
Fotó: CNN

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét