3.4 C
New York
péntek, december 8, 2023

Buy now

Megzenésítették a bécsi metróvonalakat

Saját zenei válogatást kapott az osztrák főváros minden metróvonala. A lejátszási listák a Spotify-on érhetők el és éppen olyan hosszúak, mint ameddig az utazás tart egyik végállomástól a másikig. Minden metróvonal más-más stílust képvisel.

A város központi részeit összekötő U1-es metróvonal playlistje például a Bécs iránti szeretetet énekli meg 33 percben. Van benne Kaisermühlen blues, Rainhard Fendrich és Billy Joel is.

A Seestadtot a Schottentorral összekötő U2-es metróvonal az alternatív stílust képviseli.

A „Vernissage My Fahrt” című playlisten olyan zenekarok szerepelnek, akik a Duna-csatornánál és a Duna-szigeten szoktak fellépni – így például Wanda és Der Nino aus Wien.

A menő Bécset képviseli az U3-as vonal tiszta hiphoppal – mi mással ugye?-, míg az U4 „U-Bahn Calling” című playlistje igazi időutazást kínál az austropop fénykorába.

A metró sötét oldalát mutatja meg az U6 összeállítása. Aki ezt választja, az a klasszikus és kortárs bécsi rockzenében merülhet el, amíg elér a Gürtelbögentől a Duna-szigetig.Ez egy elég erőteljes lista azért, itt kell a legtöbb kihiváskeresés talán.

A Wiener Linien azért rakta össze a metróútra való lejátszási listákat, hogy az utasoknak kellemesebben és nyugodtabban – mondjuk a kortárs rock lisával ez nem biztos – teljen az utazás. A playlistek a Spotify-on érhetők el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Sparrow
Sparrowhttps://uzine.hu
Ha volt már rajtatok motoros ruha, belegondoltatok abba, hogy milyen hónaljszaga lehetett Darth Vadernek?

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Stay Connected

0RajongókTetszik
3,912KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -spot_img

Latest Articles