Bár a The Menu első előzetese nem árul el túl sokat a sztoriról, abban egészen biztosan lehetünk, hogy a Ralph Fiennes vezette étteremben nem azt kapja a vendég, amit kért. 

A Vezércsellel ikonná emelt színésznő, Anya Taylor-Joy gyakran kap szerepet horrorfilmekben, elég csak a Robert Eggers-féle 2015-ös A boszorkányra vagy a tavaly debütált Utolsó éjszaka a Sohóban című pszichológiai horrorra gondolni. A színésznő következő filmjében is bőven jut helye a borzongásnak, még úgy is, hogy az első előzetes  csak nagyvonalakban sejteti a végkifejletet. 

A The Menu története szerint egy házaspár (Nicholas Hoult és Anya Taylor-Joy) elutazik egy szigetre, hogy egy rendkívül puccos étteremben, a Hawthorne-ban étkezzenek. A helyet vezető Slowik séf (Ralph Fiennes) azonban néhány egészen megdöbbentő meglepetéssel készül az elit vendégseregnek, hogy pontosan mivel, azt nem tudjuk, de az szinte biztos, hogy ezúttal nem a megszokott fine dining fogások kerülnek terítékre.

Bár a sztori körül rengeteg a kérdőjel, első ránézésre egy szekta-gyanús közösség látszatát kelti az étterem, illetve az egyik vendégpár magát az óceánt fogyasztja el, bármit is jelentsen ez.

Az izgalmas alapsztori és a nívós színészgárda mellett a rendező személye is bizakodásra ad okot, ugyanis a produkciót Mark Mylod brit filmrendező jegyzi, aki olyan alkotásokon dolgozott, mint a Shameless-Szégyentelenek vagy A nagy fehérség. Jó hír, hogy a The menu még az idén befut, a jelenlegi tervek szerint november 17-én debütál majd a mozikban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét