Megérkezett az első előzetes a Tim Burton-féle Wednesday című sorozathoz, amely a galád család mogorva kislányát helyezi a középpontba. 

Nagy meglepődést okozott, amikor tavaly februárban kiderült, hogy az abszurd humoráról ismert különc rendező, Tim Burton sorozatot rendez, méghozzá az Addams Family egyik közkedvelt karaterével a főszerepben. Nemrégiben egy kedvcsináló videó is kijött a készülő szériához, amely semmi kétséget nem hagy afelől, hogy Wednesday ebben a feldolgozásban sem lesz kedvesebb, mint a korábbiakban, ráadásul az ikonikus mászó kézfejet is láthatjuk a trailerben.

A hivatalos szinopszis szerint Wednesday (Jenna Ortega) a Nevermore Academy nevű intézményben tanul, ahol paranormális képességeit igyekszik tökélyre fejleszteni. Ám Wednesday-nek nem elég kiigazodni az iskola útvesztőiben, még egy rejtélyes sorozatgyilkos után is nyomozni kezd, illetve egy családját súlytó titokra is keresi a választ. Wednesday mellett egyébként a galád család több prominens tagja is benne lesz az új produkcióban, Catherine Zeta-Jones például az anyát, Morticia Addamst, Luis Guzmán pedig az apát, Gomez Addamst fogja alakítani, de Isaac Ordonez is felbukkan, mint Wednesday öccse, Pugsley

A pontos premierdátum egyelőre nem ismert, ám a készítők nemrégiben egy friss poszter berkein belül leleplezték, hogy mégis mikorra várhatjuk a szériát. Ez alapján már valamikor az ősszel bekerül a Netflix kínálatába a Tim Burton-féle Addams Family sorozat, amelyben a sajátos stílusú rendező executive producerként és rendezőként veszi ki a részét a munkálatokból.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét