énekesmadarak és kígyók balladája kedvcsináló

Nagyon hangulatos kedvcsináló érkezett Suzanne Collins Énekesmadarak és kígyók balladája című regénye alapján készülő filmhez, amely évtizedekkel Az éhezők viadala eseményei előtt játszódik. 

Ezerrel pörög a marketinggépezet Az éhezők viadala előzményfilmje körül, többek között kiderült már, ki alakítja a fiatal Snow elnököt, de a női főszereplő, Lucy Gray Baird karakterét megformáló színésznőről is lehullt a lepel a napokban: a korábbi négy filmben Donald Sutherland által megformált elnök fiatalkori alteregóját Tom Blyth (Az aranykor) játssza, a 12. körzet lány kiválasztottjának bőrébe pedig Rachel Zegler (West Side Story) bújhat. A rendezői székbe a második, harmadik és negyedik Az éhezők viadala-filmet is jegyző Francis Lawrence ülhet be, illetve maga Suzanne Collins is ott bábáskodik a produkció felett, aki forgatókönyvíróként veszi ki a részét a munkáltokból – ez sokaknak jelenthet garanciát a minőségre.

A készítők most egy rövid kedvcsinálóval hangolnak minket a hivatalos leleplezésre. Ebből jóformán semmi nem derül ki, ám kétségkívül meghozza a kedvet Az éhezők viadala egy újabb felvonásához.

A történet szerint a 18 éves, ambiciózus Coriolanus Snow-nak mentorként kell helyt állni a 10. Éhezők viadalán, ám ez közel sem egyszerű feladat, mivel a zűrös 12. körzet lány kiválasztottjából kell győztest faragnia. Snow-nak ráadásul különösen fontos a győzelem, ugyanis ezzel szeretné visszaszerezni a Capitolium kegyeit a családjára számára.

A Lionsgate előzetesen 2023. november 17-ére tervezi a film bemutatását.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét