Meglehetősen furcsa kinézetű lényt kapott lencsevégre egy texasi állatkert kamerája, a hatóságok a városlakók segítségét kérik. 

A texasi Amarillo városában történt, hogy a helyi állatkert kamerája egy furcsa emberszerű alakot fényképezett május 21-én a hajnali órákban – írja a CBS News. A város vezetősége a közösségi médiában kért segítséget, hogy kiderüljön, ki vagy mi látható a képen: „Van itt olyan furcsa sapkás ember, aki szeret éjszaka sétálni? Vagy mondjuk egy chupacabra? Van valami ötleted, hogy mi lehet ez az UAO – Azonosítatlan Amarillo Tárgy?”

A furcsa kép rendesen megmozgatta az internetezők fantáziáját, akik egyből elkezdték találgatni, mi látható a képen. Egyesek szerint Sonic, a sündisznó látogatott el a városukba, míg mások úgy gondolják, hogy a Galaxis Őrzőiből ismert mosómedve, Mordály látható a felvételen. Olyan is akadt viszont, aki szerint a navaho legendákból ismert bőrjáró jelent meg, amelyet a legtöbb történetben elátkozott emberként ábrázolnak, amely többféle állatalakot is képes magára ölteni.

Bár a város vezetősége minden megtett, egyelőre nem sikerült kitalálni, mi látható a képen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét