A Netflix nemrég a Twitteren osztott meg három részletet az Alice Határországban (Alice in Borderland) folyamatban lévő második évadáról. 

Habár az Alice határországban közel sem volt akkora siker, mint a szintén ázsiai Nyerd meg az életed! (Squid Game), a nézők és a kritikusok, akik látták egyöntetűen odavoltak a japán sorozatért, amely Haro Aso azonos című mangáján alapul. A történet szerint egy videójáték függő fiú, Arisu (Kento Yamazaki) barátaival együtt egy teljesen kihalt Tokióban találja magát, ám hamar kiderül, hogy nem a béke, hanem a pokol költözött a japán fővárosba. Az ott ragadt maréknyi embernek ugyanis élet halál harcot kell vívnia egy rejtélyes játékon belül, amelyről azt sem tudni, ki irányítja és miért.

A Netflix még március végén erősítette meg, hogy a második évad forgatási munkálatai befejeződtek, és az új etap valamikor decemberben érkezik a kínálatukba. Addig azonban be kell érnünk a napokban közzétett hangulatos fotókkal, amelyeket a streamingóriás Geeked Week nevű eseményén osztott meg a nagyérdeművel.

Bár egyelőre még nem sokat tudni a soron következő második évadról, annyi biztos, hogy Kento Yamazaki visszatér a főszereplő Arisu szerepében Tao Tsuchiya mellett, aki Yuzuha Usagit alakítja. A képek tanúsága szerint Arisu és Usagi továbbra is Határországban vannak, és nagyon úgy tűnik, hogy még a korábbiaknál is nehezebb játékokban kell helyt állniuk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét