Bár már eddig is tudni lehetett, hogy érkezik a Squid Game (Nyerd meg az életed) második felvonása, most Hvang Donghjok is megerősíttette a hírt a Netflixen keresztül. 

A véres ázsiai sorozat producer-író-rendezője, Hvang Donghjok a Netflixen honlapján közzétett közleményében jelentette be, hogy folytatást kap a sikersorozat, amelynek első évadát 12 évbe tellett elkészíteni, és amelynek mindössze 12 nap kellett ahhoz, hogy a Netflix valaha volt legnépszerűbb sorozatává váljon. Donghjok közleményében azt is elárulta, hogy a folytatásban biztosan visszatér a főszereplő Gihun és a titokzatos Frontember, valamint bemutatkozik Junghee barátja, Cseolszu is. Emellett az öltönyös férfi is visszatérhet a második évadban.

Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója korábban arra utalt, hogy minden idők legsikeresebb koreai sorozata saját univerzumot kaphat, és kifejezetten hosszú távú tervei vannak a sorozattal. A Netflix annak ellenére döntött a sorozat folytatása mellett, hogy a vállalat erős lejtmenetbe került: mintegy 200 ezer előfizetővel lett kevesebb előfizetője a az idei első negyedévben, és azzal számolnak, hogy a következő negyedévben további két milliót veszítenek.

A Squid Game története szerint egy csapat eladósodott ember a nagy pénznyeremény reményében egy bugyuta, ám rendkívül véres gyerekjátékokra épülő versenyen vesz részt. Ez egy Battle Royale és Éhezők viadala típusú történet, ahol a résztvevők élet-halál harcot vívnak a játékban maradásért, és rendszerint olyan döntések meghozatalára kényszerülnek, ahol az életösztön szembekerül az emberséggel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét