Hátborzongató előzetest kapott Guillermo del Toro új antológia sorozata, a Cabinet of Curiosities.

Guillermo del Toro már többször is bizonyította, hogy jól áll neki a horror, most pedig egy újabb ígéretesnek tűnő antológia sorozattal érkezik A víz érintéséért rendezői Oscar-díjat nyert rendező. A Cabinet of Curiosities című antológia nyolc rémtörténetet mesél el, és bár az egyes sztorikról egyelőre nem sokat tudni, az előzetes alapján ígéretes horrornak nézünk elébe.

A nagyszerű Guillermo del Toro mellett az egyes részeket olyan rendezők jegyzik, mint Jennifer Kent (A Babadook), David Prior (Üres ember), Catherine Hardwicke (Alkonyat) és Ana Lily Amirpour (Csadoros vérszívó). Ami a színészgárdát illeti, Essie Davis (A Babadook), Andrew Lincoln (Walking Dead), F. Murray Abraham (Mythic Quest), Tim Blake Nelson (Watchmen), Crispin Glover (Vissza a jövőbe II), Peter Weller (Robotzsaru) biztosan szerepelni fog a sorozatban, de feltűnik még a Harry Potter-filmek Ron Weasley-je, Rupert Grint, valamint Ben Barnes is, aki Kirigan tábornokot alakítja az Árnyék és csont-sorozatban.

Premierdátum egyelőre nincs, annyit tudni csupán, hogy valamikor az idén érkezik a sorozat a Netflix kínálatába.

Del Toro a Trollvadászok című animációs fantasysorozattal debütált a Netflixnél, és a Cabinet of Curiosities mellett jelenleg egy Pinokkió-adaptácóval is adós a műsorszolgálatónak. Az előzetes információk szerint a stop-motion technikával készülő adaptáción – A víz érintéséhez hasonlóan – érződni fog Mary Shelley Frankensteinjének hatása is, így vélhetőleg most sem egy átlagos, sokkal inkább zavarba ejtő produkcióra számíthatunk a mexikói filmestől.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét