Rian Johnson író-rendező leplezte le a Tőrbe ejtve 2 hivatalos címét. 

Rian Johnson 2019-ben bemutatott modern krimije jól teljesített a pénztársaknál, így nem volt kérdés, hogy készül belőle második rész is. A Netflix végül meglehetősen nagy lendülettel vágott bele a munkáltokba, olyannyira, hogy már tavaly ősszel befejezték a forgatást.

Eddig pusztán Tőrbe ejtve 2 néven emlegettük, a Rian Johnson által frissen közzétett videóból azonban most kiderült, hogy Glass Onion: A Knives Out Mystery lesz a következő felvonás címe, amit leginkább Üveghagyma: Egy Tőrbe ejtve-rejtélyre lehetne magyarítani.

Egyelőre nem tudjuk pontosan, hogyan folytatódik tovább Benoit Blanc története, de annyit azért elárultak a készítők, hogy a sztori Görögországban fog játszódni. Talán mondanunk sem kell, hogy a 007-es ügynök szerepétől elbúcsúzott Daniel Craig újra magára ölti a híres magándetektív szerepét, aki köré most egy teljesen más, ám ugyanolyan impozáns színészgárga verődött össze. Az új produkcióban olyan színészek lesznek láthatók, mint Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick és Madelyn Cline, valamint Kate Hudson és Dave Bautista.

Bár továbbra sincs konkrétum, hogy mikor lesz a Glass Onion: A Knives Out Mystery premierje, az biztos, hogy még az idén, valamikor az év vége felé bekerül először a mozik, majd a Netflix kínálatába.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét