Micsoda hír: friss információk szerint Lady Gaga játszhatja Harley Quinnt a Joker második részében. 

Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy elkészült a Joker második részének forgatókönyve, amelyen ezúttal is Todd Philips és Scott Silver dolgozott együtt. Emellett a szkript tervezett alcíméről is lehullt a lepel: a Folie à Deux egy francia orvosi szakkifejezés, amely egy olyan ritka pszichés rendellenességre utal, amelyen két vagy több, egymáshoz közel álló személy osztozik. Mindezek tudatában, adja magát a feltételezés, hogy a folytatásban Joker őrült szerelme, Harley Quinn is felbukkan, és ezt a teóriát látszik megerősíteni a legújabb pletyka is, miszerint Lady Gaga tárgyalásokat folytat a stúdióval.

A Hollywood Riporter értesülései szerint már nagyban folynak a tárgyalások a színésznő-énekesnő és a Warner Bros. Pictures között, és ha zöld ágra tudnak vergődni, akkor Gaga lehet Joker társa a bűnben. És ez még nem minden: egyes források szerint a folytatás enyhe musicales beütést is kapna, ami bár elsőre nagyon meredeken hangzik, választ adhat arra a kérdésre, miért épp a nagyszerű hangú Lady Gagát szemelhették ki a készítők.

Érdemes megjegyezni, hogy a címszereplőt alakító Joaquin Phoenix még nem szerződött le a második részhez, igaz Todd Philips a bejelentés apropóján közzétett egy fotót a színészről, amint szemüvegben és cigerettával a szájában a kész forgatókönyvet olvassa. Emellett a filmet forgalmazó Warner Bros. Pictures sem erősítette még meg a folytatást, így annak ellenére sem vehetjük készpénznek a Joker második részét, hogy jelenleg tényleg minden jel erre utal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét