Július 1-jén elrajtol a Stranger Things 4. évadának utolsó két része, a finálé közeledtével pedig beindult a marketing gépezet, melynek eredményeként a kedvcsinálót követően megkaptuk az első hivatalos képeket is. 

Mi is hírt adtunk róla, hogy rövid, ám annál baljósabb előzetes érkezett a Stranger Things 4. évadának utolsó két részéhez, amelyet egészen biztosan sokan várnak már, ugyanis remek látványvilágával, szerethető karaktereivel, no és némi body horrorral ez az évad is úgy odaszögezi a nézőt, hogy a fotelből izgulja végig az eseményeket.

Amint arról korábbi cikkünkben is írtunk (vigyázat, spoileres!) a negyedik évad több hónappal a starcourti csata után veszi fel a fonalat, amikor is a banda tagjai kettéváltak: Will családja Tizivel (Eleven) Kaliforniába költözött, a többiek pedig maradtak Hawkinsban. Miközben Tizit borzalmas látomások gyötrik, és próbálja túlélni az iskolát, ahol még a suli menő lányai is zaklatják, Hawkinsban ismét megjelenik a gonosz, méghozzá minden eddiginél ijesztőbb formájában. A Vecna néven elnevezett förmedvény olyan áldozatokat szemel ki, akiket valamilyen trauma ért, és úgy küldi őket a másvilágra, hogy belebújik a bőrükbe, és belülről összetöri a csontjaikat.

A frissen közzétett képek tanúsága szerint a folytatásban Murray, Joyce, Hupper és Dmitri végre együtt vannak, viszont a gyerekek továbbra is külön-külön néznek szembe a Hawkins-t fenyegető veszéllyel.

stranger things 4 finálé

stranger things 4 finálé

stranger things 4 finálé

stranger things 4 finálé

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét