Azt már jó ideje tudni, hogy Ryan Gosling lesz Ken „Barbie Margot Robbie” oldalán, ám erre a fotóra nem igazán lehetett felkészülni.

A világ egyik legismertebb babájáról szóló filmet még 2019-ben jelentette be a Mattel játékgyár és a Warner Bros. Mint kiderült, a címszereplőt a 31 éves színésznő, Margot Robbie alakítja, Barbie párja, Ken pedig a Ryan Gosling lesz, akiről a Warner szerdán tette közzé az első hivatalos felvételt. A fotón az látható, amint a kisporolt Ken laza farmer mellényben, és előkandikáló Ken feliratú alsónadrágban pózol a rózsaszín ház verandájának dőlve.

Bár Gosling első ránézésére elég bizarrul néz ki Kenként, semmi kétségünk afelől, hogy tökéletesen formálja majd meg Barbie álompasiját. Korábban a Warner Margot Robbie Barbie-ját is leleplezte egy fotón, amelyen a játékbabát ikonikus rózsaszín cabriójában láthatjuk.

Az élőszereplős Barbie-produkció egyébként tele lesz tömve sztárokkal, az említetteken túl benne lesz még Issa Rae, Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera és America Ferrera is.

A sztoriról egyelőre annyit tudni, hogy Barbie-t valami miatt kidobják Barbie Worldből, így az emberek között kell boldogulnia. A Greta Gerwig által rendezett filmben egy egészen új oldaláról ismerhetik meg az emberek a tökéletesnek hitt álomvilágát, tehát várhatóan egy jóval komolyabb hangvételű produkcióra kell számítanunk, mint amire elsőre gondolnánk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét