Betartja ígéretét a Netflix, miszerint egy egész univerzumot épít ázsiai sikersorozata, a Squid Game köré. Érkezik a Squid Game: A kihívás valóságshow, ahol 456 igazi játékos méri össze az erejét, és a fődíj 4,56 millió dollár. 

A Netflix szerint a Squid Game: A kihívás lesz a valaha volt a legnagyszabásúbb valóságshow-verseny, ahol a műfaj történetének legnagyobb nyereménye, 4,56 millió dollár (átszámítva kb. 1.7 milliárd forint) üti a győztes markát. A műsorszolgáltató mindenkit megnyugtatott: míg az eredeti játékokban a vesztesek az életükkel fizetnek, itt természetesen semmi ilyentől nem kell tartaniuk a jelentkezőknek.

A 10 epizódot számláló műsorban a résztvevők a sorozatból ismert játékok mellett új próbatételeken is részt vesznek. A versenyre egyébként bárki benevezhet, aki beszél angolul, a casting pedig már zajlik, így aki szívesen megmérettetné magát, annak még van esélye jelentkezni a show-ra.

A Squid Game (magyarul Nyerd meg az életed) egy csapat eladósodott emberről szól, akik a nagy pénznyeremény reményében egy bugyuta, ám rendkívül véres gyerekjátékokra épülő versenyen vesznek részt.

Az első évadot jegyző Hvang Donghjok a napokban jelentette be a második évadot. A streamingóriás honlapján közzétett közleményből kiderült, hogy a folytatásban biztosan visszatér a főszereplő Gihun és a titokzatos Frontember, valamint jó eséllyel az öltönyös férfi is, illetve Junghee barátja, Cseolszu is bemutatkozik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét