Alakul a Disney élőszereplős Herkules-projektje, úgy tűnik, már a rendezőt is megtalálta a stúdió Guy Ritchie személyében. 

Az utóbbi években mindent megtesz a Disney, hogy élőszerelős változatban is elsüsse jól ismert klasszikusait, ez alól pedig a Herkules sem kivétel. A stúdió még 2020-ban jelentette be az 1997-es rajzfilm újrafeldolgozását, amelyért a Russo-fivérek produkciós cége felel, a forgatókönyvet pedig az a Dave Callaham írja, akinek a Zombieland: A második lövés, Feláldozhatok 1-2-3 és Wonder woman 1984-et köszönhetjük, sőt ő felel a Marvel filmes univerzumában játszódó Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájáért is.

A Deadline adta hírül, hogy a folyamatban lévő projektet Guy Ritchie vállalta magára, aki rendezőként veszi ki a részét a munkálatokból. A brit filmes számára nem ismeretlen a Disney „életérzés”, mivel ő rendezte az élőszereplős Aladdint is, amely ha szakmailag nem is, gázsi szempontjából egészen biztosan megérte a fáradságot a rendezőnek, a közönség is bőszen vásárolta rá a mozijegyeket.

A szereposztásról egyelőre korai lenne találgatásokba bocsátkozni, ám a pletykák szerint Ariana Grande esélyes lehet Megara szerepére, és Ryan Gosling és Idris Elba neve is felmerült a filmmel kapcsolatban. A Herkules egyébként nagy gyerekkori kedvencünk, így annak ellenére is tűkön ülve várjuk a végeredményt, hogy a Disney élőszereplős produkciói egy-két kivételtől eltekintve semmi újat nem tettek hozzá az eredeti rajzfilmekhez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét