Bő egy hét múlva érkezik a Stranger Things 4. évadának utolsó két része, addig pedig itt van nekünk egy ütős előzetes, ami meglehetősen sötét jövőt vetít a Hawkins-i gyerekek elé. 

A Netflix sikerszériája két részletben kerül fel a streamingóriásra: május 27-én kaptunk 7 epizódot, július 1-jén pedig további két rész érkezik, amelyek közül az egyik simán elmenne egy egészestés produkciónak, ugyanis két és fél órás lesz. Már csak napok választanak el minket attól, hogy kiderüljön, megmenekülnek-e a gyerekek Vecnától, ezért a készítők időszerűnek gondolták közzétenni az első, teljes értékű előzetest, íme:

Az  első felvonás több hónappal a starcourti csata után veszi fel a fonalat, amikor is a banda tagjai kettéváltak: Will családja Tizivel (Eleven) Kaliforniába költözött, a többiek pedig maradtak Hawkinsban. Miközben Tizit borzalmas látomások gyötrik, és próbálja túlélni az iskolát, ahol még a suli menő csajai is zaklatják, Hawkinsban ismét megjelenik a gonosz, méghozzá minden eddiginél ijesztőbb formájában. A Vecna nevű förmedvény olyan áldozatokat szemel ki, akiket valamilyen trauma ért, és úgy küldi őket a másvilágra, hogy belebújik a bőrükbe, és belülről összetöri a csontjaikat.

A Stranger Things 4 első fele alapvetően jó kritikát kapott, de persze mindenki tetszését nem nyerte el, még csöppnyi szerkesztőségünkön belül sem volt tökéletes az egyetértés: Sparrow például nem szerette különösebben, én viszont annál inkább, szerintem mind a sztori, mind a látvány nagyon rendben volt, így már tűkön ülve várom a folytatást.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét