Az első kép ugyan már hivatalosan is kijött a címszereplőt alakító Margot Robbie-ról, ám most nagyon úgy tűnik, hogy a napokban kiszivárgott a színésznő egy másik Barbie kosztümje is. 

Előző héten körbejárta a világsajtót Ryan Gosling fotója, amin Ken babaként pózol egy rózsaszín ház verandájának dőlve. (Ha esetleg lemaradtál volna róla, ide kattintva pótolhatod.) A bemutató dátuma még messze, ám a Warner Bros. elkezdte szép lassan csöpögtetni az információkat, nemrégiben pedig még egy forgatási lesifotó is kiszivárgott Margot Robbie-ról, amint Barbie-kosztümjében épp elhagyja a lakókocsiját.

A jelek szerint Robbie szerkója semmivel sem lesz visszafogottabb Kenénél. A színésznő pazarul fest talpig rózsaszínben, a ruha pedig a 70-es évek stílusát idézi, amiből arra lehet következtetni, hogy a film nem napjainkban fog játszódni. Ezt a teóriát erősíti a Goslingról közzétett fotó is, amelyben a színész egy laza farmermellényt visel hozzá illő farmernadrággal.

A Barbie-film megvalósítása már hosszú évek óta húzódik, ám hogy a Warner pontosan mit tervez, és milyen műfajra számíthatunk, azt egyelőre még csak találgatni lehet. Bizakodásra ad okot, hogy a produkciót az a Greta Gerwig jegyzi, akinek a Lady Birdöt és a Kisasszonyokat is köszönhetjük, továbbá az is jó ómen lehet, hogy az említett színészeken túl benne lesz még Issa RaeWill FerrellKate McKinnonSimu LiuMichael Cera és America Ferrera is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét