A Cornelius Snow-t alakító Tom Blyth és Lucy Gray Bairdt játszó Rachel Zegler mellett az Eufóriából ismert Hunter Schafer is csatlakozott Az éhezők viadala spin-offjának stábjához. 

A Lionsgate, ahogy ilyenkor szokás, csöpögteti szép lassan az információkat a folyamatban lévő Énekesmadarak és kígyók balladája filmről, amely a zsarnok Snow elnök fiatalkorát helyezi a középpontba. Az már kiderült, hogy a korábbi négy filmben a Donald Sutherland által megformált elnök fiatalkori alteregóját Tom Blyth (Az aranykor) játssza, a 12. körzet lány kiválasztottjának bőrébe pedig Rachel Zegler (West Side Story) bújhat. Emellett egy aprócska kedvcsinálót is kaptunk nemrégiben a készítőktől, amelyből ugyan semmi lényeges információ nem derül ki, de legalább betekintést enged a produkció hangulatába.

A Deadline adta hírül, hogy Hunter Schafer is szerepet kapott a filmben, aki Coriolanus unokatestvérét és bizalmasát, Tigrist fogja alakítani. Schafer az Eufória című tinisorozatban vált világhírűvé, ahol a Zendaya által megformált, drogfüggőségével küszködő lány barátnőjét, Jules-t alakítja.

Ami a készítők névsorát illeti, a rendezői székbe a második, harmadik és negyedik Az éhezők viadala-filmet is jegyző Francis Lawrence ülhet be, illetve maga Suzanne Collins is ott bábáskodik a produkció felett, aki forgatókönyvíróként veszi ki a részét a munkáltokból – ez sokaknak jelenthet garanciát a minőségre. Collins 2010-ben A kiválasztott című regénnyel fejezte be Az éhezők viadala-trilógiát, majd 2020-ban egy előzményregényt is kiadott a történethez Énekesmadarak és kígyók balladája címmel. A most készülő produkció az írónő nemzetközi bestsellerének filmfeldolgozása.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét