Kedves dallal üdvözli a Balatont a Bagossy Brothers Company

A dal klipjének főszereplője Varga Ádám, akit a közönség számtalan színdarab és filmszerep mellett leginkább “A besúgó” című sorozat Dugovics Mátéjaként ismerhet, ő volt a kolesz mindet (is) megszerző/eladó seftes figurája.
A klipben mondjuk nem találja fel olyan könnyen magát a Balaton partján, mint a koleszban, de a Bagossy Brothers Company segít rajta.
“A Balaton a második otthona a zenekarnak! Ide tértünk haza rengeteg koncert után, itt beszélgettünk hajnalig a verandán, itt terveztük a jövőt és itt írtunk meg rengeteg dalt. Nagyon sok élmény és barátság köt a Balatonhoz. Már régen érett bennem a gondolat, hogy ezt egy dal formájában megköszönjük” – mondta Bagossy Norbi a zenekar és a Balaton kapcsolatáról és, hogy mi inspirálta a dalt.
A klip rendezője Márton László, az operatőr Sáji Róbert, a forgatókönyv a zenekar saját ötlete alapján készült.  A klipben egy klasszikus cameo szerepben feltűnik Marsalkó Dávid is, ő a mogorva lángosos, illetve Till Attila, Tilla is, rádiós műsorvezetőként.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét