Amberd Heard állítólag tárgyalásokat folytat egy leleplező jellegű könyvről, amelyben mindent elmondana a színésszel való viharos kapcsolatáról. 

Június 1-jén lezárult a hetek óta tartó per Johnny Depp és Amber Heard között, amelyben a két fél arról próbálta meg meggyőzni az esküdtszéket, hogy melyik szenvedett el nagyobb sértéseket, rövid, ám annál viharosabb házasságuk alatt. Depp végül elsöprő győzelmet aratott volt felesége ellen, minden kérdésben a színész javára döntött a bíróság.

Az OK! Magazine bennfentes forrásokra hivatkozva most arról ír, hogy a színésznő tárgyalásokat folytat egy potenciális kiadóval. A portál értesülése szerint Heard befejezettnek tekinti hollywoodi karrierjét, és mivel úgy érzi nincs veszítenivalója, szívesen elmesélné egy könyvben, pontosan mi történt vele a kapcsolatuk alatt. Azonban a szakértők szerint Heardnek nagyon óvatosnak kell lennie azzal, hogy mit ír le, mert ezzel akár egy újabb pert is akaszthatnak a nyakába.

A bíróság 10 millió dolláros kártérítést ítélt meg Deppnek, míg Heardnek kétmilliót. Heard ügyvédje szerint a színésznő nem tudja kifizetni a kártérítést, és fel fog lebbezni az ítélet ellen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét