Bár messze még a karácsony, megérkeztek az első hivatalos képek a Disney+-féle Télapu sorozathoz, amelyben ezúttal is a címszereplőt megformáló Tim Allen játssza a főszerepet. 

A Disney januárban jelentette be az 1994-es klasszikus, a Télapu (The Santa Clause) folytatását, amelyben Tim Allen mellett színésztársa, Elizabeth Mitchell is visszatér Carol, azaz Mrs. Claus szerepében. A sztori szerint Scott Calvin 65. születésnapján arra eszmél, hogy nem lehet örökké Télapó, egyre több hibát is vét a munkájában, ezért úgy dönt nyugdíjba vonul, ám előtte még megkeresi az utódját, akire bátran rábízhatja az ajándékok kiosztását. Ez persze nem lesz egyszerű feladat, Scottnak ráadásul a családját is fel kell készítenie az Északi-sarkon túli életre, ami szintén kemény diónak ígérkezik tekintve, hogy mindkét gyereke a Télapó birodalomban nőtt fel.

A széria executive producere és showrunnere az a Jack Burditt, aki az Apa csak egy van nevű sitcomban már dolgozott együtt Tim Allennel, valamint a Modern családot is jegyzi. Talán nem meglepő, de a Télapu sorozat valamikor az ünnepi időszakban kerül majd fel a Disney+ kínálatába, ám hogy pontosan mikor, azt egyelőre még nem tudni.

A Télapu a 2000-es évek közepén két folytatást is kapott: a Veszélyben a karácsony 2002-ben debütált, négy évvel később pedig a harmadik film jelent meg, amely A szánbitorló címet kapta.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét