A Ciceró Könyvstúdió a minap tudatta a hazai olvasókkal, hogy elkészült a Lore Olympus – Olümposzi história soron következő, második kötetének magyar borítója. 

Rachel Smythe újragondolt szerelmi története világszerte, így itthon is nagy sikert aratott. Az Olümposzi história című képregénysorozat Hádész és Perszephoné történetét meséli el modern köntösbe csomagolva a könnyed, szappanoperákat idéző témák mellett olyan komoly területeket is érintve, mint a bántalmazó kapcsolat, az érzelmi és fizikai bántalmazás és a szexuális erőszak. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a hazai kiadásért felelős Ciceró Könyvstúdió a képregénysorozat soron következő, második részét is elhozza a hazai olvasónak, most viszont az is kiderült, milyen borítót szántak a sokak által várt folytatásnak.

A Lore Olympus második kötete a tengerentúlon kétféle borítóval érkezik júliusban a könyvesboltok polcaira, ugyanis egy „sima” és egy exkluzív kiadással is készült az ottani kiadó. Idehaza az előbbi változatban lesz majd elérhető a kötet, amelyet a kiadó ígérete szerint a legkésőbb augusztusban vehetnek kezükbe az olvasók feltehetően az előzőhöz hasonlóan keményfedeles kiadásban. (A tengerentúli exkluzív kiadás ide kattintva tekinthető meg.) A kiadó egyúttal azt is tudatta, hogy Smythe képregénye a webtoon-on elérte az 1,1 milliárd olvasást.

Lore Olympus – Olümposzi história első részében betekintést nyerhetünk Perszephoné, a tavasz ifjú istennőjének első olimposzi bulibája, ahol megismerkedik az Alvilág sármos rosszfiújával, Hádésszal, akivel már első látásra vonzónak találják egymást. Perszephoné ígéretet tett anyjának, Démétérnek, hogy szent szűzként tanul tovább, ám az olimposzi istenek és istennők csillogó világában egyre nehezebb megőriznie ártatlanságát, miközben az „Olümposzt uraló intrikák és viszonyok szövedékében” is próbál kiigazodni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét