A Duffer tesók, azaz a Stranger Things alkotói olyan irányba vinnék el a spin-off sorozatot, amire senki sem számít. 

Nem túlzás azt állítani, hogy Stranger Things lázban ég a világ, és a rajongók már tűkön ülve várják a negyedik évad utolsó két részét, melyek július 1-jén debütálnak majd a Netflixen. Tehát már csak napok választanak el minket attól, hogy kiderüljön, mindenki túléli-e a Vecna ellen összecsapást, a készítők pedig előző héten egy sokat mondó előzest is közzétettek a fináléról. A sorozat rajongói ugyanakkor nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis a Stranger Things ötödik szezonja lesz a befejező évad, így már csak egyetlen évad (és két rész a negyedik évadból) választ el minket attól, hogy végérvényesen véget érjen Tizi és barátainak története.

A Stranger Things egyik alkotója, Matt Duffer most arról beszélt, hogy beelvágnának egy spin-offba, amelyet nem a fősorozat sikere miatt készítenének el.  „Azon gondolkodtunk, hogy van-e valami, amit akkor is meg akarnánk valósítani, ha nincs köze a a Stranger Thingshez. És határozottan van” – mondta az idősebb Duffer testvér. A filmes szerint a Stranger Things spin-offja teljesen más lenne, mint amire bárki is számít, beleértve a Netflixet is.

Egy Stranger Things spin-off ötlete nem ördögtől való gondolat tekintve, hogy a Netflix egyik legsikeresebb szériájáról van szó, arról nem is beszélve, hogy a streamingóriás egyébként is szeret komplett univerzumokat felépíteni sikerprodukciói köré. Többek között nagy erőkkel építi Vaják-univerzumát, de a nagysikerű Squid Game esetében is egy komplett franchise-ban gondolkodik – nemrégiben egy Squid Game valóságshownak adott zöld utat a streamingszolgáltató.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét