Emma Roberts a Dakota Johnson főszereplésével készülő Madame Necc stábjának legújabb tagja.

Azt már jó ideje tudni, hogy a Venom 2 és a Morbius után újabb „Pókember-mentes filmmel” próbálkozik a Sony (ezeken felül még készül a Kraven, a vadász is), ezúttal Madame Necct (Madame Web) szeretnék áltültetni mozgóképes formába. A Pókember-univerzum első női szuperhősének szerepére A szürke ötven árnyalata– filmekkel befutott Dakota Johnsont nézték ki, valamint az Eufória és A Fehér Lótusz sztárja, Sydney Sweeney is csatlakozott a projekthez. Azt egyelőre nem tudni, hogy a színésznő pontosan kit is fog alakítani a filmben, de egyes pletykák szerint Felicia Hardy, vagyis Black Cat szerepét ölti majd magára. Hozzájuk csatlakozott most a Családi üzelmekből és az American Horror Story-ból is ismert Emma Roberts, akiről szintén nem tudni, kit alakít majd a filmben.

Emma Roberts madame web
Fotó: Deadline

A képregényekben Madame Necc egy idősebb, súlyos mozgásszervi betegségben szenvedő hölgy, aki egy pókhálóra emlékeztető rendszerből nyeri az erejét. Tekintettel a karakter korára, elég valószínű, hogy a Sony eltér majd a gyökerektől, és mondjuk egy Doctor Strange-hez hasonló irányba viszik el a projektet, sőt az sem kizárt, hogy Madame Necc fiatalkorát mutatják majd be egy előzményfilmben.

A sztoriól tehát jóformán semmit sem tudni, az viszont biztos, hogy a filmet S.J. Clarkson jegyzi, aki olyan produkciókon dolgozott már, mint a Dexter, a Jessica Jones és az Utódlás.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét